Raadhuisstraat 1b | 4431 AG 's-Gravenpolder | T 0113 - 23 24 80 | E info@minnaardmakelaardij.nl

Actueel aanbod

Omschrijving:

In het plan Oostgaarde zijn verschillende typen twee-onder-een-kap-woningen beschikbaar. De woning type D is een struise twee-onder-een-kap met veel diepte. Veel ruimte dus, die op de begane grond bijvoorbeeld zorgt voor een optimale woonomgeving. Een sierlijke voorgevel met luiken, de roedeverdeling in de raampartijen en de wat lagere kap geven de woning een bijzonder vriendelijk uiterlijk. Door toepassen van een borstwering op de 1e verdieping gaat er ondanks de lagere goothoogte minimale woonruimte verloren en beschikt de woning over een mooie zolderverdieping met diverse mogelijkheden, waaronder extra slaapruimte. De woning wordt energiezuinig gebouwd in een houtskelet systeem met kunststof kozijnen. Dit zorgt samen met de isolatievoorzieningen in combinatie met de vloerverwarming voor een aangenaam binnenklimaat.


Indeling:

De entree van de woning bevindt zich aan de zijgevel. De hal met meterkast toilet en trapopgang geeft vervolgens toegang tot de L-vormige woonkamer. Er is een forse zithoek over de hele breedte van de voorgevel. De grote keuken met extra veel werkruimte is open, maar wel uit het zicht. Aansluitend bevindt zich de bijkeuken met de opstelling van de wasmachine-aansluiting. Optioneel is het mogelijk een garage aan te bouwen, die in dat geval van binnenuit bereikbaar is


1e verdieping:

Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en optioneel ligbad. In deze woning is gekozen voor de extra luxe van een separaat toilet. Aangezien deze geen deel uitmaakt van de badkamer, biedt die ruimte juist heel veel mogelijkheden. Sanitair en tegelwerk is in de koopsom van de woning opgenomen. U kunt daar uiteraard eigen keuzes in maken.


2e verdieping:

Met een vaste trap komt u op de zolderverdieping. Door de diepte van de woning en de borstwering op de eerste verdieping heeft deze ruimte voldoende mogelijkheden om bijvoorbeeld een extra slaapkamer te maken met separate bergruimte.

VBO SCVM NWWI NRVT