Onze taxaties zijn NWWI gecertificeerd

De waarde van een woning is vaak een punt van discussie. Minnaard Makelaardij & Advies biedt een deskundig, objectief, ervaren en betrouwbaar oordeel. Wij taxeren woningen op Zuid Beveland, Noord Beveland en Walcheren.

Een woningtaxatierapport is nodig voor de financiering van een woning, een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Maar ook bijvoorbeeld bij het vaststellen van erfbelasting, WOZ-zaken of estate planning ofwel de overheveling van uw vermogen naar een volgende generatie. Het is belangrijk dat u op een taxatierapport kunt vertrouwen en dat u helder inzicht krijgt in de waarde van de woning.

NWWI taxateur
Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) is het keurmerk voor woningtaxaties. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport welke door het NWWI is gevalideerd. Een aantal geldvertrekkers stelt een door het NWWI gevalideerd rapport inmiddels zelfs verplicht, voor zowel NHG als niet-NHG financieringen.

  • Snelle, korte lijnen
  • Persoonlijk betrokken
  • Transparante tarieven